2 Meter Sessies het theater in met… Luka Bloom (2010)

Opdrachtgever: Double 2 Mediaproducties
Functie: Producer (loondienst)
Datum: 2010
Locatie: Nederland (12 theaters door het land)

Na de eerste succesvolle ‘2 Meter Sessies’ theatertour komt Jan Douwe Kroeske terug met een vernieuwde muzikale show, dit keer met de Ierse singer-songwriter Luka Bloom. Naast de persoonlijke anekdotes, de historische momenten en de legendarische muzikanten is de voorstelling geheel gewijd aan muziek. Oude en nieuwe opnames, in beeld en geluid, een live artiest, alles verpakt in een 2 uur durende multimediale voorstelling

Dit keer neemt Jan Douwe de Ierse singer-songwriter Luka Bloom mee de theaters in, een artiest die gedurende zijn ruim 30 jarige carrière veelvuldig te gast is geweest bij ‘2 Meter Sessies’ en nog altijd schitterende albums uitbrengt waarmee hij de wereld rond tourt.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *