2 Meter Sessies het theater in met… Selah Sue

Opdrachtgever: Double 2 Mediaproducties
Functie: Producer/tourmanager (loondienst)
Datum: Februari & Maart 2009
Locatie: Nederland (13 theaters)

In 2009 ging Jan Douwe Kroeske het theater in met de 2 Meter Sessies onder de noemer ‘2 Meter het Theater In’. Voor het eerst in 21 jaar vertelde de geestelijk vader van de 2 Meter Sessies in deze setting over de ‘parels’ uit het inmiddels overvolle 2 Meter-archief. Daarin zaten ondertussen al meer dan 1400 bijzondere opnamen, van Radiohead en James Taylor tot de Foo Fighters en Nirvana. Naast de persoonlijke anekdotes, de historische momenten en de legendarische muzikanten waren de voorstellingen geheel gewijd aan muziek. Oude en nieuwe opnamen, in beeld en geluid, een liveartiest, alles verpakt in een ruim twee uur durende multimediale voorstelling.

This entry was posted in Eventmanagement and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *