2 Meter Sessies het theater in met…School Is Cool

Opdrachtgever: Double 2 Mediaproducties
Functie: Producer/tourmanager (loondienst)
Datum: Januari 2011
Locatie: Belgie (5 shows)

Na de eerste 2 Meter Sessies theatertour in Nederland komt Jan Douwe Kroeske nu naar Vlaanderen met zijn muzikale show.

Op zijn eigen innemende wijze weet Jan Douwe Kroeske het publiek mee te nemen in zijn belevingswereld van muziek en de verhalen achter de sessies. Na bijna 25 jaar 2 Meter Sessies op televisie en radio te hebben uitgebracht, is er een geweldig archief van prachtige opnamen in beeld en geluid gevormd. Aan elke opname kleeft een mooi verhaal en wie kan die beter delen dan de radio- en televisiemaker zelf. Jan Douwe neemt het publiek mee op een muzikale reis met o.a. Tori Amos, Willy Deville, James Taylor, Coldplay en Yeasayer. Ook nieuwe opnames van Gabriel Rios, The Low Anthem en Milow zullen de revue passeren.

Muzikale gast is de winnaar van Humo’s Rock Rally 2010: School Is Cool, een jonge band die het midden houdt tussen pakweg Arcade Fire en Beirut en volgens de muziekgoeroe een mooie carrière staat te wachten.

This entry was posted in Eventmanagement and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *