Grasnapolsky Festival (2015)

Opdrachtgever: Grasnapolsky
Functie: Sponsoring
Datum: 6-8 Februari 2015
Locatie: Radio Kootwijk

Een intiem winterfestival op een buitengewone, landelijke locatie. Een monumentaal gebouw, midden op de Veluwe. Het voormalige zendstation is in 2015 voor de tweede keer het toneel voor een programma dat natuur, kunst en cultuur verbindt met publiek en locatie.

Grasnapolsky is een muziekfestival dat zich richt op indie-, singer-songwriter- en electronische muziek en probeert daarbij een gezonde balans te vinden tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Tijdens Grasnapolsky 2015 zal naast de muziek ook de natuur en geschiedenis van Radio Kootwijk een prominente plek krijgen.Alvast wat sfeer proeven?

Bekijk de trailer hieronder of ga naar  www.grasnapolsky.nl

This entry was posted in Festivalproductie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.