Ferro Dome Try-outs (2014)

Opdrachtgever: Ferro Dome BV
Functie: Algemene productie
Datum: 26,27 en 31 december 2014
Locatie: Ferro Dome, Rotterdam

Het Ferro terrein in Rotterdam is het nieuwe thuis voor innovatieve muziek-, dance- en business evenementen. Deze industriƫle locatie zal de komende tijd een grote metamorfose ondergaan en zal plaats bieden aan zowel binnen- als buiten evenementen. De Ferro Dome is het hart van het Ferro terrein. De karakteristieke blauwe gashouder met zijn ronde vorm heeft bijzonder veel mogelijkheden voor elk evenement en biedt plaats aan 6000 bezoekers. In festivalopstelling is het Ferro terrein geschikt voor een veelvoud van dat aantal.

www.ferrodome.nl

This entry was posted in Eventmanagement, Festivalproductie, Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.