Ultrasonic Festival (2015)

Opdrachtgever: Ultrasonic Festival
Functie: Algemene productie
Datum: 25 juli 2015
Locatie: Maarsseveense Plassen

Op de laatste zaterdag van juli is het terrein van de magische Maarsseveense Plassen het domein van Ultrasonic Festival. De beste dj’s en artiesten trekken alles uit de kast zodat we lekker los te kunnen gaan op de beste house, eclectic, hardstyle, techno, progressive, trance en hardstyle. Maar ook andere populaire stijlen waaronder deephouse, r&b, hip hop, latin en trap zijn ruim vertegenwoordigd.

One Day Pleasure!
Aan randvermaak geen gebrek. De unieke locatie in Utrecht (Maarssen) wordt omgetoverd tot één groot speelparadijs. Compleet met speeltoestellen, kermisattracties, theatraal vermaak, visuals en decors wordt de juiste ambiance aan het strand gecreëerd voor 1 dag zorgeloos genieten!

*Helaas is dit festival door de weersomstandigheden afgelast.

This entry was posted in Festivalproductie and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.